Pályahasználati szabályzat

Pályahasználati szabályzat

 1. Mindenki saját felelősségére vízisíel, wakeboardozik, tartózkodik a pálya területén.
 2. A vízisít, wakeboardot kizárólag úszástudással lehet igénybe venni.
 3. Mentőmellény használata kötelező!
 4. A drótkötél alól azonnal ki kell úszni, figyelni kell a mögötted síelőt, illetve az üres kötelet!
 5. Üres kötelet elkapni TILOS!
 6. A papucsos wakeboard deszkával, vízisível, térdelős deszkával az elemek használata TILOS!
 7. Bukósisak használata kötelező!
 8. A megváltott jegy tartalmazza a papucsos wakeboard deszka és mentőmellény használatba vételét.
 9. Használat után a kölcsönzött eszközöket a tárolóba vissza kell rakni!
 10. A pálya műszaki leállása esetén, a jegykiadás helyszínen kell jelentkezni a fennmaradó idő egyeztetésére.
 11. A kezelőszemélyzet utasítására a pályát el kell hagyni!
 12. A pályát kizárólag egészséges, józan ítélőképességű, alkoholos és kábítószeres befolyásoltságtól mentes személyek, kiskorúak pedig kísérő felügyelete alatt és felelősségére használhatják. 
 13. Az időjárás alakulásáért felelősséget nem tudunk vállalni! A pálya 2-es fokú viharjelzésben nem működik. 
 14. A jegy megváltása után pénzt nem áll módunkban visszatéríteni!
 15. A vízisípályát 10 éven aluli gyermekek nem használhatják. Kiskorúak csak, és kizárólag  nagykorú személy felügyelete alatt használhatja a pályát.
 16. A szabályzatot elolvastam, megértettem és tudomásul veszem. 
 17. A pályát maximum 120 Kg-os személy használhatja. 

 

Nyilatkozat

 1. Digitális aláírásommal igazolom, hogy a Siófok-Szabadifürdőn található BambooSziget elnevezésű, a Bamboo Vízisí Kft. által üzemelő vízisí és wakeboard kábelpálya pályahasználati szabályzatát és házirendjét elolvastam, kifejezetten elfogadom és tudomásul veszem, hogy köteles vagyok a pályahasználati szabályzatban és házirendben foglaltakat mindenkor betartani és annak ismeretében igénybe venni az Üzemeltető szolgáltatásait. Tudomásul veszem, hogy a szabályzatban foglaltak megszegése esetén felmerült teljes kárt az üzemeltetőnek köteles vagyok megtéríteni.

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a BambooSziget pályahasználati szabályzata a sziget területén jól látható helyen ki van függesztve. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a sport szolgáltatásokat saját felelősségemre vehetem igénybe, melynek során köteles vagyok az Üzemeltető által előírt biztonsági és használati követelményeket betartani, az Üzemeltető szóbeli vagy írásbeli utasításait elfogadni és annak megfelelően használni a vízisí- és wakeboard-pályát. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy cselekvőképtelen, alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló vagy közösségbe nem engedhető-, fertőző beteg személy a szigetet nem látogathatja. Nem ajánlott várandós nőnek a vízisípálya szolgáltatásait igénybe venni. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy gyógyszeres kezelés, bármely betegség, továbbá alkohol-, és kábítószer, vagy bármely bódító hatású gyógyszer általi befolyásoltság esetén a pálya használata kifejezetten tilos! 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a pályaelemekre (pl. kicker, slider stb.) rácsúszni csak saját felelősségre és kizárólag nagy gyakorlattal rendelkezőknek saját felszereléssel, védősisakban és mentőmellényben szabad. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a pályaelemek által a deszkában és egyéb felszerelésen okozott sérülésekért az üzemeltető nem vállal felelősséget, az Üzemeltető kártérítési felelősségét kizárja. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy kiskorú csak és kizárólag felnőtt kisérő jelenlétében veheti igénybe az Üzemeltető által nyújtott sportszolgáltatásokat. A kiskorú és a felnőtt kisérő köteles aláírásával elfogadni a pályaszabályzatot és a nyilatkozatot. Tudomásul veszem, hogy Üzemeltető nem biztosít felügyeletet a kiskorúak részére.

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a wakeboard pálya használata veszélyes szabadidős elfoglaltság, melyet olyan fizikai és szellemi képességek birtokában lévő személyek folytathatnak, akik a wakeboard pályát az Üzemeltetők által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően tudják használni. 

 

 1. Tudomásul veszem, hogy a nem rendeltetésszerű, előírás szerinti pálya és felszerelés használat esetén a magamnak vagy másnak okozott sérülés vagy egyéb kár esetén az Üzemeltető nem vonható felelősségre. Az ilyen sérülés és/vagy kár okozásáért a teljes vagyoni és nem vagyoni kártérítési felelősséget vállalom. 

 

Kérjük, hogy a szabályokat tartsátok be! Vigyázzatok a magatok es sporttársaitok épségére! A szabályzat súlyos megszegése esetén a szabálysértőt kitiltjuk a BambooSzigetről. Ebben az esetben az Üzemeltető nem tartozik kártérítéssel a kitiltott irányába.

 

Adatkezelési nyilatkozat:

Jelen nyilatkozat aláírásával hozzájárulok, hogy a lent megadott személyes adataimat a Bamboo Vízisí Kft. a szolgáltatás nyújtása céljából kezelje.